Víno bylo macerováno 90 dní na slupkách a leželo dalších 24 měsíců ve francouzských barikových sudech. Vůně je svěží, ovocná, plná tónu ostružin a višní. Podmanivé aroma je umocněno jemným nádechem dřeva. Víno je nefiltrované.
Doporučujeme podávat k tučnějším paštikám, vyzrálým sýrům a zvěřině.
Toto víno je z limitované edice a bylo vyrobeno pouze 898 lahví.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 2-10 let
Kolekce Rezerva
Do naší nejvyšší řady vín vybíráme jen ta nejkvalitnější vína z každého ročníku. Při jejich výrobě se necháváme inspirovat tradičními výrobními postupy, které stojí na přirozeném zpracování a souladu s přírodou. Zároveň však nasloucháme vnitřnímu hlasu, který udává náš osobitý směr. Vína Rezerva zrají po dobu 12 až 24 měsíců v dřevěných sudech, a to s veškerými kaly. Pro dosažení plné zralosti jim dále dopřá váme čas, během kterého leží vlahvích. Vína z této kolekce jsou nefiltrovaná a obsahují jen nezbytné množství síry.