Elegantní víno s typicky rubínově červenou barvou, čistým aroma s tóny rybízu a fialek. Velmi dobře vyvážené, s jemnou chutí a příjemným ovocitým dozvukem.
Doporučujeme podávat k pikantním pokrmům, k rizotu s houbami či alla milanese, s těstovinami a ravioli s masem, dále k vařeným a pečeným bílým i červeným masům.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Casa Vinicola Botter Carlo je rodinné vinařství, které založil v roce 1928 Carlo Botter. Jejich vinice mají rozlohu 150 hektarů. Roční produkce je kolem 55.000.000 lahví. Víno exportují do více jak 40 zemí. Pěstují především odrůdu: Chardonnay a Merlot. Vyrábí víno jak z vlastních vinic, tak stáčí víno z regionu: Puglia, Veneto, Ambruzzo a Sicílie.