Víno má tmavě červenou barvu. Ve vůni jsou cítit moruše a švestky přecházející do černého rybízu a kakaa. V chuti je víno sametové po lékořici a ovocných tónech. Před lahvování částečně zrálo v dubových sudech a nerezových tancích.
Doporučujeme podávat k červeným masům a těstovinám s červenou omáčkou.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.
Paul Mas najdeme ve vesničce Conas, nedaleko města Pézenas, v oblasti Languedoc-Roussillon ve Francii. Je to rodinné vinařství, které bylo založeno v roce 1892, kdy August Mas koupil první vinici. Od roku 1934 pokračuje Raymond Mas. Od roku 1954 Maxime Mas se svým bratrem. V současné době vede vinařství Jean-Claude Mas. Rozloha jejich vinic je dnes 320 ha. Dalších 800 ha mají nasmlouvaných. Pracují s více jak 30 různými odrůdami. Jejich vína dováží do více než 45 zemí. Získávají ocenění na mnoha prestižních zahraničních soutěžích.