Elegance lesního tmavého ovoce s podmanivými tóny perníku v čokoládě je doplněna hřejivou plností a jemným taninovým sametem v dochuti.
Doporučujeme podávat k hovězímu filetu s lanýžovou omáčkou a raviolami plněnými foie gras. Zaujme rovněž s plnotučnými zrajícími sýry s vnitřní a povrchovou plísní.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat.
Harmony
Vína zpracovaná karbonickou macerací, jablečno-mléčnou fermentací s částečným nazráváním v dubových sudech. Mají mpozantní harmonií hroznového aroma a sekundárních buketních látek s transformovanými tóny lesních plodů, jádrového a peckového ovoce. Neschází ani originální dochuť sušeného ovoce, čokolády a pralinek. Decentní vůně citrusových plodů, světlého bobulového ovoce a dozrávajících jádrovin působivě souzní s příjemně asimilovanými kyselinami a elegantní vanilkovou kořenitostí.