Suché víno živé červené barvy s purpurovými odlesky. Intenzivní zralé aroma tabáku, černého pepře a červeného ovoce jako je švestka a třešně, se stopami čokolády, koření a třešňového likéru. Víno s jemným a sametovým tělem, s výraznými taniny, s krásně šťavnatým dozvukem.
Všechny hrozny pro výrobu tohoto vína pochází z oblasti Uco Valley - výjimečné oblasti pro odrůdu Malbec, kde spojení nadmořské výšky a kamenité půdy dává vzniknout vínu příjemné svěžesti, pikantních tónů, dobré struktury a jemných taninů. Hrozny jsou nejdříve tříděny, odstopkovány a jemně stlačeny. Poté jsou macerovány za nízkých teplot po dobu 7 dní. Následuje fermentace s přidáním vybraných kvasinek. Následná macerace trvá 20 dnů s každodenním promícháváním. 70% vína zraje v dubových sudech po dobu 10 měsíců.
Doporučujeme podávat ke grilovaným masům, těstovinám, pikantní kuchyni a zralým sýrům.
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let.