Malbec, Reserva, 2013, Santa Julia, 0,75l
Suché víno tmavě fialové barvy s purpurovými odlesky. Typické aroma Malbecu, zralých fíků, švestek a marmelády, se stopami vanilky, tabáku, kávy a čokolády. Víno plného těla, s nasládlými taniny, výbornou strukturou a dlouhým dozvukem. Víno zrálo 10 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Vinifikace: Klasická fermentace za přítomnosti vybraných kvasinek při teplotě 25 °C. Celá macerace trvá 20 dní a po ní následuje 10ti měsíční zrání ve francouzských sudech.
Doporučujeme podávat k červeným masům a sýrům nebo k těstovinám s červenými omáčkami.
Alkohol: 13,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let.
Chardonnay, Reserva, 2013, Santa Julia, 0,75l
Suché víno středně intenzivní žluté barvy se zelenými odlesky. Aroma zralého bílého ovoce jako jsou hrušky, jablka a banány, se stopami vanilkového másla a medu. Komplexní víno plného těla, velmi dobře vyvážené, s výtečným charakterem a dlouhým dozvukem.
Vinifikace: Macerace za přítomnosti slupek a nízké teploty (max. 18 °C). Poté následuje fermentace ve francouzských sudech za přidání vybraných kvasinek. Víno zrálo 6 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Doporučujeme podávat k rybám, těstovinám v bílé omáčce, sýrům a k ovoci.
Alkohol: 14,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.