Hluboká červeno-fialová barva. Bohatá, koncentrovaná vůně švestek a třešní se stopami vanilky a čokolády. Víno je výrazné v chuti, skládající se z vyzrálého červeného ovoce, kávy a koření, se sametově jemnými tříslovinami a dlouhým ovocným dozvukem.
Ruční sklizeň hroznů, odstopkování a třídění, studená macerace, fermentace při teplotě 23 - 26 °C po dobu 15 dnů, lisování hroznů v pneumatickém lisu, kontrolovaná malolaktická fermentace, míchání, stabilizace, filtrace a lahvování.
Doporučujeme podávat ke grilovaným masům, těstovinám, pikantní kuchyni a zralým sýrům.
Doporučená teplota podávání: 15 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.