Odrůdové složení: 75 % Cabernet Sauvignon, 10 % Syrah, 10 % Carmenère, 5 % Malbec
Los Vascos je jedno z nejoblíbenějších chilských vín a nepochybně mistrovský kousek. Intenzivní a bohatá vůně s tóny červeného ovoce, dotekem čokolády, fíků a vavřínu. Chuť je jemná a vyvážená s dlouhým závěrem. Vzájemná rovnováha mezi mladistvou ovocností a silnou tříslovinou z něj dělá mimořádné víno. 12 měsíců zrálo v dubových sudech.
Doporučujeme podávat ke grilovaným steakům, dušenému králičímu masu nebo výrazným severním italským jídlům.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 10 let.