Vinařský dezert v podobě sladkého Kerneru jistě uspokojí každého milovníka vín s vysokým zbytkovým cukrem. Toto výjimečné víno se Vám představí ve vůní po jablkovém vánočním kompotu, rozinkách či banánu. V ústech potěší plnou a dlouhou chutí, kde se krásně doplňuje svůdná sladkost s koncentrovanou svěžestí bohatých kyselin. Objevíte příchuť po vyzrálých rynglích, ananasu nebo žlutém melounu. Užijete si každé přivonění i každý doušek.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu, kvalitním sýrům i zákusku. Víno má výborné předpoklady k archivaci.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 10 - 12 let.