Vinařský dezert v podobě sladkého Kerneru jistě uspokojí každého milovníka vín s vysokým zbytkovým cukrem. Toto výjimečné víno se Vám představí ve vůní po jablkovém vánočním kompotu, rozinkách či banánu. V ústech potěší plnou a dlouhou chutí, kde se krásně doplňuje svůdná sladkost s koncentrovanou svěžestí bohatých kyselin. Objevíte příchuť po vyzrálých rynglích, ananasu nebo žlutém melounu. Užijete si každé přivonění i každý doušek.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu, kvalitním sýrům i zákusku. Víno má výborné předpoklady k archivaci.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 10 - 12 let.
Znovín Znojmo, a.s. se sídlem v Šatově je vinařství, které při výrobě vína snoubí tradici s novými technologiemi. Svou velikostí se řadí mezi střední vinařství. Denně prodá 17 tisíc lahví a z celkového množství vína, které se prodá v České republice patří Znovínu Znojmo 3,5 procenta. Společnost Znovín Znojmo se řídí heslem nezklamat zákazníka, nabízí široký sortiment vín a daří se jí udržovat stabilní kvalitu vín. Vinařství dává důraz na terroir, uvědomuje si v jak dokonalém prostředí se nacházejí jejich vinice, odkud pocházejí hrozny a vína z nich jsou unikátní a elegantní. Neexistuje téměř žádná významná výstava vín, kde by vína ze Znovína Znojmo nebodovala. Vinařství může být hrdé na své výsledky, ale přijímá je s pokorou a ví, že je stále co zlepšovat.