Krásně pitelný a nekomplikovaný Veltlín s chutí a vůní zeleného jablíčka a citrusů. V chuti je rovnováha mezi ovocností a kyselostí, v dochuti můžeme nalézt bylinné tóny. Ideální parťák na dlouhé večery s přáteli.
Víno vzniklo z hroznů pocházejících z několika terasovitých tratí z Wagramu. Tyto tratě se nacházejí v nadmořské výšce 200 – 350 metrů nad mořem a najdeme na nich spraše a částečně také písčito – oblázkovou půdu. Sklizeň se provádí ručně s výběrem těch nejkvalitnějších hroznů. Hned po přivezení hroznů do vinařství dochází k jejich lisování. Fermentace probíhá v nerezových tancích s řízenou teplotou.
Doporučujeme podávat k salátům, rybám a kuřecímu či vepřovému masu.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.