Právě teď při zadání kódu TARAPACA15 získáte slevu 15 % na všechna vína z Tarapaca!
Vynikající víno z Wachau s aroma a chutí citrusů a tropického ovoce v kombinaci s typickou pepřnatostí. Příjemná kyselinka dělá z tohoto vína svěží a Šťavnatou záležitost. Hrozny použité pro toto víno pochází z viniční tratě Superin. Ta se nachází u městských hradeb Dürnsteinu a mírně se svažuje směrem k jihu, k řece Dunaj. Podloží je pískové. Hrozny byly sklizeny uprostřed října. Fermentace probíhala v nerezových tancích.
Doporučujeme podávat k pečenému kuřecímu masu a rybám, k těstovinám se zeleninou a rýžovým pokrmům.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Vinařství Bioweingut Schmidl z Wachau je jedinečným zastupitelem ekologického vinohradnictví v rakouském regionu Wachau. Toto rodinné vinařství je oddáno udržitelnému zemědělství a výrobě biodynamických vín s vášní a péčí.
Na svých vinicích se Bioweingut Schmidl zaměřuje na pěstování tradičních odrůd hroznů, jako je Grüner Veltliner a Riesling, které jsou typické pro region Wachau. Díky přírodnímu přístupu a péči o vinice vytváří vinařství Schmidl vína s výrazným ovocným charakterem, živou kyselinkou a charakteristickým terroirem.
Jejich vína jsou oceněna mezi znalci vína a milovníky biodynamických produktů. Vinařství Bioweingut Schmidl je oddáno harmonii s přírodou a dodržuje biodynamické vinařské metody, což vede k výrobě autentických vín, která respektují přírodu a regionální tradice.