Víno tmavě červené barvy nabízí komplexní a velmi intenzivní vůně malinové marmelády a pomeranče, které zdůrazní tóny lékořice a kakaa.
Hrozny Grenache (60 %) a Syrah (20 %), pochází z 50let starých vinic, z regionu Maury. Mourvédre (20 %) z blízkosti Středozemního moře, v těsné blízkosti " La Clape " Hrozny jsou sbírány ručně a poté následuje dlouhá macerace (uhličitá macerace z několika hroznů Grenache). Proces stárnutí začíná v sudech, kde proběhne jablečno-mléčné kvašení. Víno pak zraje v dubových sudech po dobu 9 měsíců.
Doporučujeme podávat k jehněčí kýtě, zvěřině a sýrům.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno má dobré předpoklady k archivaci.