LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Díky jednodenní maceraci šestiměsíčnímu zrání na kvasnicích vzniklo víno znamenité struktury. Ve vínu najdeme tóny přezrálých třešní a vyváženou chuť s příjemně šťavnatou kyselinou. Do vína bylo přidáno pouze nezbytné množství síry.
Doporučená teplota podávání: 7 - 10 °C
Skladujte při teplotě 10 - 12 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
V roce 1997 vysadil první vinohrad Jakubův otec. Sám Jakub, který dnes stojí v čele vinařství, na jeho práci navázal v roce 2012 se sestrou Zuzanou. Později se k nim přidala i Jakubova přítelkyně Sandra a všichni společně nyní hospodaří na 4 hektarech, a to pouze v organickém přístupu, při kterém si už ale pomalu osahávají biodynamické postupy. Jakub zná dokonale každý řádek na vinohradu, což poznáte v momentě, kdy jeho vína pijete.
O co větší věnuje péči vinohradům, o to méně práce má ve sklepě – je jí opravdu minimálně. Vína zrají na jemných kalech v nerezu, sudech nebo kvevri. Vína lze považovat za naturální, protože většina je lahvovaná s minimální filtrací nebo nefiltrovaná a použití síry je individuální podle potřeb vína.