LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Toto víno jiskrné citrusové barvy se vyznačuje čistou, elegantní vůní snoubící se s aroma ovoce s bílou dužinou. Vyniká úžasnou mineralitou. Na patře rozvíjí svou přirozenopu aciditu a poskytuje dlouhý závěr.
Doporučujeme podávat v kombinaci s pořskými plody či dalším jemným pokrmům z ryb.
Doporučená teplota podávání: 10-12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Parras Vinhos je vinařství, které produkuje velkou škálu červených, bílých a růžových vín. Vinné hrozny pocházejí ze všech hlavních vinařských oblastí Portugalska, mezi které patří zejména Alentejo, Beiras, Minho nebo ostrov Madeira. Díky zkušenostem pěstitelů z každého regionu a vlastnímu umění, vytváří vinař António Ventura nejkvalitnější vína, která vyhovují moderním standardům a očekávání zákazníků. António vystudoval zemědělství na prestižní univerzitě v Austrálii a od té doby jezdí po celém světě sbírat zkušenosti. I proto si vína z tohoto vinařství drží velkou oblibu zákazníků.