Víno s tmavě granátovou barvou, příjemnou ovocnou vůní s tóny přezrálých třešní, višní a hořké čokolády. V chuti plné se sametově hebkými tříslovinami, tóny kompotovaného ovoce, hořko-mléčné čokolády a dlouhotrvající dochutí. Hrozny byly zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení.
Doporučujeme podávat k těstovinám a pečenému masu.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 4-6 let.
Řada Premium
Do této kolekce jsou zařazena každý rok jen ta nejlepší vína s archivačním potenciálem, vyrobená z hroznů méně zatížených keřů. Při vinifikaci leží delší dobu na jemných kalech, vína jsou tak plnější a zakulacená.