Dárkový set, Mastri Vernacoli, DOC, 2014, Cavit Trento, 2x 0,75l

Dárkový set, Mastri Vernacoli, DOC, 2014, Cavit Trento, 2x 0,75l
Běžná cena s DPH380 Kč
Ušetříte70 Kč 18 %
Vaše cena s DPH310 Kč
Vaše cena bez DPH256 Kč
Kód10325
CukrSuché
ZeměItálie
VýrobceCavit Trento
KategorieDOC
Ročník2014
KolekceMastri Vernacoli
OblastTrentino-Alto Adige
PodoblastTrentino
ZařazeníTiché
ID produktu10325
Dostupnost:
Skladem 1 ks
Osobně v Modleticích:
zítra
Osobně v Praze:
zítra po 17. hodině
Přepravní společností:
pondělí 22.10

Dárkový set obsahuje vína Mastri Vernacoli Pinot Grigio DOC a Mastri Vernacoli Merlot DOC. Dodává se v elegantním dárkovém balení.

Pinot Grigio, DOC, Mastri Vernacoli, 2014, Cavit Trento, 0,75l

Suché víno světle zlatavé barvy, s příjemnou a výraznou květinovou vůní. V chuti je víno nádherně svěží, s odrůdovým charakterem, elegancí a dobrou vyvážeností kyselinek.

Vinifikace: Použití klasické metody pro bílá vína. Lehké lisování hroznů, fermentace se provádí s použitím vybraných kvasinek při kontrolované teplotě 20 °C. Zrání je dokončováno v nerezových tancích, poté následuje stabilizace a stáčení vína.

Doporučujeme podávat se zeleninovými pokrmy, slepičím nebo krůtím masem.

Alkohol: 12,5 % obj.

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Merlot, DOC, Mastri Vernacoli, 2014, Cavit Trento, 0,75l

Suché víno hluboké rubínové barvy s fialovými odstíny (jako mladé se rozvíjí do cihlově červené). Aroma je čisté, příjemné, diskrétně ovocité. Víno má elegantní vyváženou chuť s dobrou strukturou a elegantním tělem.

Vinifikace: Tradiční metoda výroby červeného vína. Macerace s průměrnou délkou 9 - 10 dní. Poté probíhá krátký proces kvašení v nerezových tancích, následovaný mírným stařením v dubových sudech.

Doporučujeme podávat s kuřecími kořeněnými pokrmy.

Alkohol: 12,5 % obj.

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.