Odrůdové složení: Syrah x Cabernet Franc x Merlot x Cabernet Sauvignon.
Víno zrálo 12 měsíců převážně v nových francouzských dubových sudech. Má třešňově červenou barvu s fialovým odstínem, intenzivní aroma zralého ovoce, černého rybízu a borůvek, cedru a koření. V chuti je strukturované a vyvážené s koncentrací vyzrálého ovoce a koření. Závěr je velmi dlouhý.
Doporučujeme podávat k tmavému masu a sýrům.
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci.
Vinařství navazuje na dlouhou vinařskou tradici rodiny Sumarroca pod Katalánskými Pyrenejemi. V osmdesátých letech 20. století se rodina přestěhovala do Sant Sadurní D´Anoia v oblasti Penedés a začala se věnovat nejen místním ale i zahraničním odrůdám na 455 ha vinic ve třech rozdílných vinohradech. Nádherné sídlo uprostřed vinohradu vyzařuje úspěšnost jejich počínání. Dnes patří k nejdůležitějším výrobcům v oblasti Penedés. Vyrábí nejen tichá vína, ale především šumivá vína Cava, která jsou vysoce oceňována.