Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l

Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l
na dotaz na dotaz
Dostupnost:
Nedostupné
Podrobnosti

Odrůdové složení: 75 % Cabernet Sauvignon x 25 % Merlot

Suché víno střední až hluboké purpurově-červené barvy se světlým purpurovým nádechem, s bohatým aroma zralého černého rybízu a švestek se stopami červených třešní, podpořeny velmi jemným vlivem dubu. Chuť vína má znaky černého rybízu, třešní a je podpořena sladkostí dubu. Víno středního těla, které projevuje dobře vyvážený charakter zralého ovoce a komplexnost. Spolu s delikátním ovocem a dubem se snoubí úžasná struktura kyselin, která dodává vínu jemný a dlouhotrvající dozvuk.

Doporučujeme podávat ke krémovým těstovinám, pečenému kuřeti s citrónem nebo k modrým sýrům.

Hrozny pro výrobu tohoto vína jsou rozmačkány ve vřetenovém lisu, prochází fermentací při teplotě 18 - 22 °? a malolaktickou fermentací v nerezových tancích se slabým vlivem dubu (dubové hranoly).

Alkohol: 13,5 % obj.
Zbytkový cukr: 5,7 g/l
Kyseliny: 6,2 g/l

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.

Alkohol13,5 % obj
Kyseliny6,2 g/l
Zbytkový cukr5,7 g/l