Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l

Suché víno střední až hluboké purpurově-červené barvy se světlým purpurovým nádechem, s bohatým aroma zralého černého rybízu a švestek se stopami červených třešní, podpořeny velmi jemným vlivem dubu. Chuť vína má znaky černého rybízu, třešn
Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 9773
Země Austrálie
Výrobce Hardys
Odruda Cuvée
Kolekce Stamp
Barva Červené
Cukr Suché
Zařazení Tiché víno
Ročník 2011
Uzávěr Šroubový uzávěr
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Dostupnost:
Nedostupné
Podrobnosti

Odrůdové složení: 75 % Cabernet Sauvignon x 25 % Merlot

Suché víno střední až hluboké purpurově-červené barvy se světlým purpurovým nádechem, s bohatým aroma zralého černého rybízu a švestek se stopami červených třešní, podpořeny velmi jemným vlivem dubu. Chuť vína má znaky černého rybízu, třešní a je podpořena sladkostí dubu. Víno středního těla, které projevuje dobře vyvážený charakter zralého ovoce a komplexnost. Spolu s delikátním ovocem a dubem se snoubí úžasná struktura kyselin, která dodává vínu jemný a dlouhotrvající dozvuk.

Doporučujeme podávat ke krémovým těstovinám, pečenému kuřeti s citrónem nebo k modrým sýrům.

Hrozny pro výrobu tohoto vína jsou rozmačkány ve vřetenovém lisu, prochází fermentací při teplotě 18 - 22 °? a malolaktickou fermentací v nerezových tancích se slabým vlivem dubu (dubové hranoly).

Alkohol: 13,5 % obj.
Zbytkový cukr: 5,7 g/l
Kyseliny: 6,2 g/l

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.

Alkohol13,5 % obj
Kyseliny6,2 g/l
Zbytkový cukr5,7 g/l
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení