Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l

Akce
Cuvée, Stamp, 2011, Hardys, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 9773
Země Austrálie
Výrobce Hardys
Odruda Cuvée
Kolekce Stamp
Barva Červené
Cukr Suché
Zařazení Tiché
Ročník 2011
Uzávěr Šroubový uzávěr
Toto víno právě nemáme skladem. Pokud chcete ověřit jeho opětovnou dostupnost, zeptejte se nás (info@velkovinoteka.cz , 734 428 896). Pravděpodobně máme ale podobné víno z vinařství Hardys. Podívejte se na celou nabídku zde
Dostupnost:
Na dotaz
Podrobnosti

Odrůdové složení: 75 % Cabernet Sauvignon x 25 % Merlot

Suché víno střední až hluboké purpurově-červené barvy se světlým purpurovým nádechem, s bohatým aroma zralého černého rybízu a švestek se stopami červených třešní, podpořeny velmi jemným vlivem dubu. Chuť vína má znaky černého rybízu, třešní a je podpořena sladkostí dubu. Víno středního těla, které projevuje dobře vyvážený charakter zralého ovoce a komplexnost. Spolu s delikátním ovocem a dubem se snoubí úžasná struktura kyselin, která dodává vínu jemný a dlouhotrvající dozvuk.

Doporučujeme podávat ke krémovým těstovinám, pečenému kuřeti s citrónem nebo k modrým sýrům.

Hrozny pro výrobu tohoto vína jsou rozmačkány ve vřetenovém lisu, prochází fermentací při teplotě 18 - 22 °? a malolaktickou fermentací v nerezových tancích se slabým vlivem dubu (dubové hranoly).

Alkohol: 13,5 % obj.
Zbytkový cukr: 5,7 g/l
Kyseliny: 6,2 g/l

Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.

Zobrazit méněZobrazit více
Alkohol13,5 % obj
Kyseliny6,2 g/l
Zbytkový cukr5,7 g/l
Hardys

Zakladateli Thomasu Hardymu bylo pouhých 23 let, když založil tuto vinici na březích řeky Torrens ve městě Adelaide na jihu Austrálie, což je již před více než 150 lety a jejich celosvětová tradice stále přetrvává. Dnes je Hardys australskou vinicí číslo jedna, jejich vína se prodávají ve více než 80 zemích světa a jsou především význačná svými čtyřmi styly rozdělení vín, od stolních až po ultra prémiové. Tyto vína jsou vyráběna v souladu s tradicí zaběhlých postupů v původním vinařství s košíkovými lisy doplněných o moderní nerezové chladící tanky. Výsledkem jsou vína s vynikajícím charakterem, která jsou v souladu s původními ambicemi Thomase Hardyho, vytvořit kvalitní vína, která budou ceněná na trzích celého světa".