Kupáž PIWI interspecifických odrůd Malverina, Saphira a Johanniter. Víno plné, extraktivní chuti s nezaměnitelnou vůní i chutí vyzrálého ananasu a šťavnatou kyselinkou.
Doporučujeme k pokrmům s jemným bílým masem a studenou kuchyní.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Rodinné vinařství Grmolec najdeme v Hovoranech na Moravě. Tradice tohoto vinařství sahá až do roku 1889. Výrobu vín zahájili v nejstarším kamenném sklepě v Hovoranech. První keře révy vinné vysázel František Grmolec. Později pokračoval jeho syn Jan. Další nástupce Ing. Josef Grmolec v roce 1976 a 1986 vysadil nové vinice. V roce 1983 vybudoval nové sklepní hospodářství. V roce 2003 a 2006 obnovuje staré vinice. Dnes vede vinařství se svým nejmladším synem Bronislavem. Vlastní 2 ha vinic. Roční produkce je kolem 25.000 lahví vína. Vyrábí vysoce kvalitní vína vyráběná moderními technologiemi. Na výrobu bílých vín pěstují odrůdy: Aurelius, Hibernal, Chardonnay, Muškát moravský, Muller Thurgau, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Tramín červený a Veltlínské zelené. Na výrobu červených vín pěstují odrůdy: Cabernet Moravia, Dornfelder, Frankovka, Modrý Portugal, Rulandské modré a Zweigeltrebe.