Odrůdové složení: 85 % Sangiovese x 10 % Merlot x 5 % Ostatní odrůdy
Bava je fialová s červenými nuancemi. Ve vůni jsou patrné ovocné a kořeněné tóny, zejmena pak třešeň, vanilka a skořice. Chuť na patře potvrdí střední tělo, obohacené měkkými tříslovinami, které předvídají dlouhý závěr.
Hrozny se pečlivě macerovali po dobu 8-10 dní, přičemž získaný rmut se fermentoval při teplotě 27-28 °C. Víno následně zrálo 10 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Doporučujeme podávat k červeným masům a pečením.
Alkohol: 13,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci.