Tento Chenin Blanc má výrazné aroma limetek a tropického ovoce. Příjemně minerální na patře s tóny hroznového ovoce a hrušek.
Doporučujeme podávat k jídlům jako jsou salát s uzeným kuřecím masem, nebo tenké plátky carpaccia podávané na lůžku z rukoly s citrusovým olivovým olejem a dresinkem z černého pepře.
Studená a vlhká zima roku 2014 umožnila brzké zakládání hroznů a bohaté zalistění keřů během jara což byli ideální podmínky na dozrávání hroznů během extrémně teplého léta 2015. Hrozny se sklízí z vinohradů starých 30 - 43let s bohatým granitovým podložím. 12% hroznů se fermentuje ve francouzských dubových sudech a 88% v nerezových tancích, ve kterých jsou poté obě části uchovávány na kvasných kalech po dobu 5ti měsíců.
Ocenění:
Alkohol: 13,5 % obj.
Zbytkový cukr: 3,4 g/l
Kyseliny: 6,8 g/l
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.