Poznejte jedinečné Chardonnay, které jistě osloví příznivce velmi suchých vín. Technologie výroby byla úzce spjata s přírodními procesy ve víně a směřována k tomu, abychom vytvořili plné, strukturní a odrůdové Chardonnay. Víno bylo mícháno 8 měsíců na jemných kvasničných kalech bez oxidu siřičitého. Díky tomu si můžete vychutnávat Chardonnay, které maximálně vystihuje potenciál odrůdy. Můžeme cítit tony kandovaného ovoce, oříšky a krémovitost. V chuti je strukturní, plné, s nádechem ovocitosti a jemnosti. Díky této technologii je víno připravené na dlouhověké zrání na lahvi.
Doporučujeme podávat k vepřovému masu nebo kvalitním sýrům.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 7 - 9 let.