Víno s typickou zlatožlutou barvou, aroma s tóny vanilky, kokosu a tropického ovoce. V chuti je víno elegantně tělnaté, s výraznými tóny vanilky, oříškového másla a tropického ovoce podpořené příjemnou kyselinkou a zbytkovým cukrem. Hrozny jsou zpracovány reduktivní technologií řízeného kvašení.
Doporučujeme podávat k hutnějším úpravám drůbeže nebo ke smetanovým sýrům s bílou plísní typu Hermelín a Camembert.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 6 - 8 let.
Řada Premium
Ddo této kolekce jsou zařazena každý rok jen ta nejlepší vína s archivačním potenciálem, vyrobená z hroznů méně zatížených keřů. Při vinifikaci leží delší dobu na jemných kalech, vína jsou tak plnější a zakulacená.