Víno má světle žlutou barvu s jemnými metalickými odstíny. Ve vůni jsou cítit citrusy, bílé ovoce a květinové tóny. Kombinace máslových tónů a citrusového ovoce působí v chuti harmonickým dojmem. Víno je součástí prestižní kolekce Signature Chef, která zahrnuje vína vybraná nejlepšími světovými kuchaři. Přemek Forejt si do kolekce vybral toto skvělé Chardonnay z jihu Francie.
Doporučujeme podávat jako aperitiv, s rybími pokrmy nebo možskými plody. Vyzkoušejte i přemkův recept na Mořského vlka na pikantní vinaigrette
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 3 let.
Signature Chef - Tato kolekce vyzdvihuje světově proslulé šéfkuchaře a jejich know-how. Najdete zde vína podepsaná tváří irské kuchyně - Kevinem Dundonem, Clausem Holmem, jež vařil pro Její Veličenstvo královnu Margrethe, dánskou kuchařkou Dak Wichagoen, která dokázala 10 let udržet michelinovskou hvězdu a stejně jako Přemek Forejt je porotkyní MasterChef Denmark.