S tímto Chardonnay vás políbí skutečná elegance, ve které se projevují ovocné a minerální tóny. Chuť je lahodná, odrůdová s příjemnou kyselinou.
Doporučujeme podávat ke grilovanému kuřecímu masu.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 3-6 let.
Kolekce Klasik
Výroba vína je naše srdeční záležitost. Nevyrábíme žádné „voňavkya rychlokvašky“ . Necháváme plně vyniknut odrůdovému charakteru vín a dopřáváme jim potřebnýčas k přirozenému zrání. Téměř všechna vína necháváme minimálně do jara ležet na kvasničných kalech, které jim dodají plnou a bohatou chuť. Snažíme se s vínem pracovat harmonicky, s šetrnými zásahya minimálním použitím preparátů a síry. Výsledkem je víno přirozené a od přírody dokonalé.