Lahodné víno s vynikajícím charakterem a elegancí doprovází jiskrná zlatavá barva se slámově žlutými odlesky a velmi elegantní vůně po tropickém ovoci, ananasu, lískovém oříšku, květu limetky a aroma kdoule se špetkou vanilky a tónů pečeného chleba. Díky zrání v sudech je víno bohaté a měkké s dobrou kyselinkou.
Doporučujeme podávat k mořským plodům a k pokrmům z ryb, bílým masům, modrým sýrům a zákuskům.
Alkohol: 13,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Paul Mas najdeme ve vesničce Conas, nedaleko města Pézenas, v oblasti Languedoc-Roussillon ve Francii. Je to rodinné vinařství, které bylo založeno v roce 1892, kdy August Mas koupil první vinici. Od roku 1934 pokračuje Raymond Mas. Od roku 1954 Maxime Mas se svým bratrem. V současné době vede vinařství Jean-Claude Mas. Rozloha jejich vinic je dnes 320 ha. Dalších 800 ha mají nasmlouvaných. Pracují s více jak 30 různými odrůdami. Jejich vína dováží do více než 45 zemí. Získávají ocenění na mnoha prestižních zahraničních soutěžích.