Suché víno světle žluté barvy, s jemným a elegantním aroma čerstvého ovoce. V chuti je bohaté, vyvážené s dlouhotrvajícím dozvukem. Hrozny pro výrobu tohoto vína jsou nejdříve jemně lisovány, poté se nechá vzniklý mošt fermentovat v nerezových tancích při teplotě mezi 17 - 18 °C po dobu 8 - 10 dní.
Doporučujeme podávat jako aperitiv a také ke všem pokrmům z ryb a mořských plodů.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné skladovat 2-3 roky od lahvování.
Casa Vinicola Botter Carlo je rodinné vinařství, které založil v roce 1928 Carlo Botter. Jejich vinice mají rozlohu 150 hektarů. Roční produkce je kolem 55.000.000 lahví. Víno exportují do více jak 40 zemí. Pěstují především odrůdu: Chardonnay a Merlot. Vyrábí víno jak z vlastních vinic, tak stáčí víno z regionu: Puglia, Veneto, Ambruzzo a Sicílie.