Suché víno bledě žluté barvy. Intenzivní vůně s tropickým aroma broskví, ananasu a směsí banánu a vanilky. Excelentní kyselinka umocňuje svěží ovocitý pocit, víno perfektně vyvážené s dlouhotrvajícím dozvukem.
Vinifikace: Hrozny jsou zpracovávány okamžitě po sklizení. Nejdříve se hrozny nechají macerovat za nízkých teplot (10 - 12°C) po dobu 4 až 6 hodin a poté jsou lisovány. Vzniklý mošt se nechá dekantovat za nízkých teplot (11 °C) v nerezových tancích po dobu 24 až 48 hodin. Po oddělení čistého moštu jsou přidány ušlechtilé kvasinky. Fermentace je prováděna během 20 dnů v nádržích s kontrolovanou teplotou pod 15 °C, aby se zachovalo a rozvinulo aroma a svěží charakter odrůdy.
Doporučujeme podávat k drůbeži, telecímu, vepřovému a rybám. Skvěle také doprovodí těstoviny nebo houby.
Alkohol: 13,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Společnost byla založena roku 1865. Viña San Pedro je v současné době jedním z největších a nejstarších vývozců chilského vína. San Pedro má více než 1500 osázených hektarů v oblasti Central Valley a v dalších hlavních vinařských oblastech v Chille jako je Elgui, Casablanca, San Antonio-Leyda, Maipo, Cachapoal, Maule a Bío-Bío. Hlavní sklep vinařství se nachází ve městě Molina, v Curicó Valley a je více než 100 let starý. Vinařství bylo vybráno jako „Vinařství roku nového světa“ díky kvalitě svých vín, úspěchu na celosvětovém trhu a také díky rozvoji a dynamice. Portfolio zahrnuje značky: Cabo de Hornos, Kankana del Elqui, Tierras Moradas, 1865 Limited Edition, Castillo de Molina, 35 South a GatoNegro, které se těší velkému úspěchu na zahraničních trzích.