Víno světle slámově žluté barvy, vůně zralých broskví a tropického ovoce s pikantním dubovým charakterem. V chuti opět vjem broskví a tropického ovoce s pikantním dubovým nádechem. Příjemné křehké víno s jemným dozvukem.
Vinifikace: Mechanický sběr hroznů. Hrozny jsou lisovány a vzniklý mošt prochází fermentací v nerezových tancích při teplotě 15 - 18 °? . Vybrané hrozny Chardonnay prochází lehkým zráním s dubovými hranoly a poté je víno smícháno s ostatními odrůdami. Malolaktická fermentace se neprovádí.
Doporučujeme podávat k pokrmům z grilovaného kuřete, lososa nebo tuňáka.
Alkohol: 12,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.