Odrůdové složení: 92 % Carmenére x 8 % Cabernet Sauvignon
Hebké a jemné prémiové víno temně fialové barvy. Výrazná a intenzivní chuť, plná černého ovoce a koření, zejména moruší, švestek a černého pepře, se stopami vanilky, kávy a čokolády. Víno je hebké a jemné. Hrozny jsou po sklizni macerovány za nízkých teplot po dobu pěti dní. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 25 °C až 27 °C spolu s přidanými ušlechtilými kvasinkami, následuje dvacetidenní macerace. Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech, 20 % sudů je nových.
Doporučujeme podávat k rizotu, boloňským špagetám, pečenému krůtímu a kuřecímu masu, ale i k sýrům.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 8 let od lahvování.