LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Carménére zaujme rubínovou barvou a příjemnou vůní s bohatými tóny třešní, švestek a sladkých bylin doprovázenou bohatou chutí po moka, tmavé čokoládě, datlích a kůže, kterou perfektně doplňují zaoblené taniny a dlouhotrvající závěr. Víno zrálo 12 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech.
Doporučujeme podávat k pečené kachně, jehněčímu či zvěřině. Rovněž výborné ke špenátovým těstovinám s rajčatovou omáčkou či krémovým modrým sýrům jako Roquefort.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 17 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Vinařství Viu Manent je chilské vinařství, které je ve vlastnictví rodiny Viu. Vinařství bylo založeno v roce 1935 kdy katalánský emigrant Miguel-Viu García a jeho dva synové začali ve městě Santiago de Chile lahvovat a prodávat vína pod značkou "Vinos Viu". V roce 1966 si Miguel splnil svůj dlouholetý sen, když se mu podařilo získat vinařství Hacienda San Carlos de Cunaco in Colchagua se 150 hektary vinic, vysazených na kvalitním podloží. Ve vinařství respektují životní prostředí a dodržují tradiční výrobní postupy. V současné době je rozloha vinic více než 270 hektarů. Vína jsou velice známá po celém světě díky své vysoké kvalitě a vysokému počtu získaných bodů v mezinárodních soutěžích.