Toto víno vykazuje jasnou a intenzivní rubínově červenou barvu, aroma zralého červeného a černého ovoce, jako jsou například maliny, borůvky a ostružiny, s dotekem hřebíčku a černého pepře. Sladké, dobře zakulacené taniny ústí v příjemně dlouhý a chutný konec.
Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu.
Doporučujeme podávat k červenému masu, skopovým žebírkům a grilovaným játrům.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 5 let.
Reserva
Do této řady jsou zařazena vína, která ležela minimálně 6 měsíců v barikových sudech.