V tomto víně, které pochází z vyhlášené oblasti Stellenbosch, najdete vůni černého rybízu a lesní bobulové ovoce s náznaky hořké čokolády. Chuť je dlouhá teplá s náznaky tepelně upraveného lesního ovoce.
Copper Lane Premium Reserve se vyrábí ze speciálně vybraných hroznů Cabernet Sauvignon, které se sklízejí z nejlepších vinic oblasti s břidlicovými a žulovými půdami. Hrozny se sbírají na konci března v časných ranních hodinách a přemisťují přímo do vinařství. Zde jsou lehce lisovány a následně podrobeny 36hodinovému "krvácení", po kterém kvasí při regulovaných teplotách v nerezových nádržích. Víno spočívá po dobu tří měsíců v nádržích a když se uklidní, je šetrně uloženo do sudů o velikosti 225L po dobu osmi měsíců, čímž dosáhne ještě vyšší kvality.
Doporučená teplota podávání: 15 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno má dobré předpoklady k archivaci po dobu až 8 let.