Tento Cabernet Sauvignon vznikl za použití technologie studené před-fermentační macerace, která vínu propůjčila silně ovocný, odrůdově typický charakter. Víno je tmavě granátové barvy s modravými odlesky. Plné tělo se snoubí se širokou taninovou strukturou, která slibuje možnost delšího zrání vína na láhvi. Vyznačuje se výraznou vůní černých třešní, černého rybízu, ostružiny, hořké čokolády a vanilky. Chuť je extraktivní a plná, hebce sametová, doplněná šťavnatou kyselinou a vyzrálými nasládlými tříslovinami. V chuti dominují ovocné tóny doplněné bohatou kořenitou paletou a hořkou čokoládou.
Doporučujeme podávat k vyzrálým sýrům, jehněčí pečeni, hovězím biftekům a grilovaným steakům.
Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Tohoto vína bylo vyrobeno 1 333 lahví. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 15.10.2021