Cabernet Sauvignon, Molina, Reserva, 2012, Viňa San Pedro, 0.75 l

Cabernet Sauvignon, Molina, Reserva, 2012, Viňa San Pedro, 0.75 l
na dotaz na dotaz
Dostupnost:
Nedostupné
Podrobnosti

Suché víno intenzivní rubínově červené barvy s fialovými odstíny. Výrazné a komplexní aroma černého ovoce se stopami lesních jahod. Zralé švestky a moruše dávají vzniknout výborné chuti se stopami tabáku a vanilky.

Vinifikace: Hrozny se po sklizni nechávají macerovat za nízkých teplot po dobu pěti dní. Fermentace se provádí za kontrolované teploty mezi 25 °C a 26 °C spolu s přidanými ušlechtilými kvasinkami. Následně je víno třikrát denně přečerpáváno přes klobouk. Macerace trvá celkově 20 dní. Víno zraje po dobu 12 měsíců v dubových sudech, z toho je 10 % nových, 60 % sudů druhého řádu a 30 % třetího řádu.

Doporučujeme podávat k jehněčímu a hovězímu masu, zvěřině a sýrům, obzvláště ke camembertu.

Alkohol: 14,0 % obj.

Doporučená teplota podávání: 17 - 18 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 8 let od lahvování.

Alkohol14,0 % obj