Rubínově rudá barva s fialovými odlesky. Toto víno má bohaté aroma s intenzivním charakterem červeného a černého ovoce jako jsou třešně, jahody a švestky v kombinaci s kořením jako je hřebíček a skořice, s dotekem vanilky. Celkový dojem sladkosti a elegance. Chuť se otevírá s příjemným nasládlým dojmem a měkké třísloviny které vedou chuť vína po jeho přímé struktuře. Středně plné víno s chuťovým koncem po karamelu, kávě, kakau, čokoládě ale zároveň elegantní svěžesti.
Errazuriz je špičkové chilské vinařství produkující vína výhradně z vlastních vinic.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 9 let od lahvování.