Tento Cabernet Sauvignon je vyroben ze směsi hroznů, které pochází z různých poloh vinohradu společnosti Tarapaca v údolí Maipo, přičemž každá poloha má svůj unikátní charakter. Víno leželo v barikových sudech z francouzského a amerického dubu po dobu 12 měsíců.
Víno vykazuje fialově červenou barvu, aroma tabákových listů, hub a suchých bobulí spolu s delikátním dotekem máty. V chuti je bohaté, plní připomínající černé ovoce, byliny, lékořici a koření. Trochu drsnější taniny velmi dobře doplňuje příjemná hladina kyselin.
Doporučujeme podávat ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 8 - 10 let.