Toto víno vzniklo jako speciální série při příležitosti oslavy již 20 let výročí značky Tarapacá na českém a slovenském trhu.
Tento Cabernet Sauvignon z ročníku 2015 je bohatě strukturovaný s ovocným charakterem – nabízí aroma švestek, ostružin, černého rybízu, doplněné jemnými kořeněnými tóny, jako je černý pepř a vanilka, které víno získalo ležením po dobu 12 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu. Víno vykazuje živé a harmonické kyselinky, které ústí v dlouhou a čistou dochuť.
Doporučujeme podávat k široké škále jídel – od tvrdých sýrů, přes pasty, všechny typy masa až po tučnější ryby, jako jsou tuňák nebo mečoun.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 8 - 10 let.