Toto rubínově červené víno z odrůd Cabernet sauvignon a Primitivo má lahodný ovocný buket s jasnými tóny zralého ovoce a třešní. Tabákové tóny na konci. Dobře vyvážené s dobrou strukturou, vláčnou tříslovinou, lehce třešňovou dochutí.
Půda na vinicích je hlinitá a vápenatá. Hrozny se sklízí v říjnu a vinifikace začíná macerací na slupce pro zvýraznění barvy a extrakce vůně. Čeření v ocelových tancích po dobu 4-6 měsíců před lahvováním.
Doporučujeme podávat ke zvěřině, těstovinám s rajčatovou omáčkou či pizze.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.