50% Cabernet Sauvignon z údolí Pedernal (1350 m. n. m.) a 50% Cabernet Franc z údolí Tulum (650 m. n. m.) tvoří pikantní, ale sametově hladké červené víno, které u nás nemá moc obdoby.Vůně je mohutná, bylinkovo pepřová, s tónem lékořice. Chuť je neuvěřitelně plná a komplexní, dominuje černý rybíz spolu s hořkou čokoládou, doplněné tmavým lesním ovocem a dřevem. V dochuti najdeme rozkošnou pikatní kyselinku.
Doporučujeme podávat ke grilovanému masu a pokrmům ze zvěřiny.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Řada Black label
Vína z této řady byla vyrobena z těch nejlepších hroznů z vybraných tratí vinařství Las Moras.
Vinařství Finca Las Moras neboli "Moruše" najdeme v provincii San Juan v Argentině. Hlavní oblast pro pěstování vinné révy se nachází v Tulum Valley. Zdrojem vláhy pro hrozny je zde řeka San Juan, která pramení v nedalekých Andách. Voda z této řeky je zcela čistá, jelikož se ve skutečnosti jedná o tající sníh a led. Složení půdy je z vápencových úlomků s nízkou hladinou organických látek. Vinařství Las Moras obhospodařuje celkem 407 hektarů vinic. Ve vinařství nemusí používat pesticidy ani chemické produkty, jelikož zde mají extrémně suché počasí a jasné sluneční paprsky. Využívají kapénkový zavlažovací systém s vodou z And. Péči, kterou dostávají vinice je tedy naprosto přírodní a ekologická. Hrozny sbírají ručně a využívají moderní vinařské techniky. V okolí vinařství se nachází morušové stromy, které jsou typické pro tuto oblast. Poskytují nejen výborné ovoce, ale v horkých letních dnech poskytují také stín a v zimním období úkryt. Tradice praví, že pokud jsou morušové stromy zdravé a silné, bude sklizeň vína v daném roce výjimečná. Vinařství má výborné podmínky pro pěstování vinné révy. Daří se zde převážně odrůdám: Malbec, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Viogner, Bonarda, Rosé-Shiraz, Sauvignon Blanc a Chardonnay, které samozřejmě také najdete v sortimentu Finca Las Moras.