Obec: Hovorany
Trať: Díly za Vinohrady
Alkohol: 12,0 % obj.
Zbytkový cukr: 9,1 g/l
Kyseliny: 7,8 g/l
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.
Vínařství Zlomek & Vávra bylo založeno v roce 2008. Patří mezi rodinné vinařství a najdeme ho v samém srdci Slovácka, v Boršicích u Blatnice. Vinařství navazuje na dlouholetou tradici dvou vinařských rodin z úpatí Bílých Karpat. Rozloha vinic je 25 hektarů a leží na jižních a jihozápadních svazích slovacké vinařské podoblasti. Veškeré hrozny jsou sbírány ručně velmi reduktivní metodou a jsou té nejvyšší kvality. Vznikají tak přívlastková vína s typickým odrůdovým charakterem. Při výrobě vína používají moderní technologie společně s tradičními postupy. Důraz je kladen na šetrný přístup k hroznům a k vinicím. Vinařství Zlomek & Vávra charakterizuje osobní, rodinný a pečlivý přístup k vínu.